POSLANSTVO IN VIZIJA HERBUS d.o.o.

Poslanstvo HERBUS d.o.o. je ponudba zdravju prijaznih in potrebnih kakovostnih čajnih mešanic, polnih čudovitih naravnih okusov in arom, ki bogatijo in lajšajo življenje njihovim uporabnikom. Osnovno vodilo pri proizvodnji čajnih mešanic HERBUS je uporaba najsodobnejših tehnoloških postopkov in najvišjih standardov pri zagotavljanju varnosti živil.
Vizija družbe HERBUS d.o.o. je postati vodilno podjetje na področju ponudbe domačih čajnih mešanic na slovenskem trgu. To bomo dosegli s kakovostjo in dolgoročnimi partnerskimi odnosi s poslovnimi partnerji ter s spoštovanjem potreb kupcev.

 
Pogoji uporabe trgovine
VAROVANJE PODATKOV
NAROČANJE
PLAČILO
DOSTAVA in DOBAVNI ROK
REKLAMACIJE
Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali pri prijavi v spletno trgovino, bodo varovani v skladu z  Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št: 59/1999, 57/2001, 59/2001) Naročanje izdelkov poteka tako, da kupec izpolni podatke in informacije potrebne za izvedbo nakupa v e-trgovini in jih preko spleta posredujete spletnemu naslovu.
Kupec mora vpisati svoje osebne podatke in  želene izdelke ter količine za potrebo dostave. Po izvedbi naročila prejme samodejno generirano sporočilo, da je naročilo sprejeto.
V e-trgovini je možno plačilo po povzetju (na področju Republike Slovenije) ali po predračunu, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. Spletna trgovina HERBus želi čim bolj ustreči željam kupcev, zato vam izbrane čaje dostavimo na vaš naslov na območju Republike Slovenije.
Dostava poteka preko Pošte Slovenija in upošteva njihov veljavni cenik dostave.
Pošiljke so pakirane v primerno embalažo, ki zagotavlja neoporečnost izdelkov.
Če je izdelek na zalogi, bo  pošiljka odpremljena v dveh delovnih dneh od prejetja naročila.
Kupec ima pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga to blago vrne na naslov pošiljatelja skladno z 43.členom Zakona o varstvu potrošnikov. Blago s katerim kupec ni zadovoljen vam zamenjamo ali vrnemo kupnino. Blago mora biti vrnjeno nerabljeno in v originalni embalaži in brez odkupnine.
Vstopi v trgovino     >>>>